<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 03-07-2017

Team Rynkeby bakker op om #TourStartDK

Nordens største velgørenhedscykelhold bakker nu op om bestræbelserne på at få Tour de France til Danmark. Team Rynkeby tilslutter sig derfor #TourStartDK-kampagnen.

I weekenden startede verdens største cykelløb, Tour de France, med en enkeltstart i tyske Düsseldorf.

Men står det til blandt andre Erhvervsministeriet, Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen, så skal Tour de France 2020 eller 2021 starte i København.

Den ambition bakker Team Rynkeby med Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge i spidsen, nu op om.

- København er et stærkt bud på en startby. Som hele verdens cykelhovedstad vil København og resten af Danmark kunne skabe en helt fantastisk folkelig ramme om verdens største cykelløb. Den unikke, danske cykelkultur, som Team Rynkeby selv er et produkt af, vil være det perfekte match for Tour de France, siger Carl Erik Dalbøge.

Tour de France i Team Rynkebys DNA
Da Team Rynkeby blev skabt ved en tilfældighed i 2002, handlede det først og fremmest om, at rytterne ville cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France.

Derfor er Tour de France også en del af Team Rynkebys DNA, fortæller Carl Erik Dalbøge.

- I de første mange år timede vi vores ankomst i Paris med Tour de Frances ankomst. Tour de France var en vigtig katalysator for det, der i dag er blevet Nordens største velgørenhedscykelhold. I år er det så 16. gang, at Team Rynkeby kører til Paris – og derfor er det vel heller ikke for meget at forlange, at Tour de France, Frankrig og Paris om nogle år kommer til os, siger Carl Erik Dalbøge med et smil.

Team Rynkeby består i år af 1.700 cykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 44 lokale hold fra seks lande. Velgørenhedscykelholdet kører til Paris fra den 8. til 15. juli 2017.

Team Rynkeby viser sin opbakning til #TourStartDK-kampagnen ved at synliggøre kampagnes budskab på sine sociale og digitale medier resten af dagen.

Download #TourStartDK-billedet her og brug det som profilbillede på sociale medier.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram