<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 07-07-2015

Team Rynkeby blev min motivation til at ændre livsstil

Da hans badevægt begyndte at melde fejl, når han steg op på den, besluttede Leon Sloth Skovbo at ændre livsstil. I dag kører han til Paris med Team Rynkeby Vestsjælland.

4. etape, Dülmen: For et år siden lå det ikke i kortene, at Leon Sloth Skovbo skulle køre over 200 kilometer på en cykel flere dage i træk.

Den 38-årige kommercielle direktør fra Sorø har altid været overvægtig, men de senere år var han blevet rigtig stor.

- Da jeg rundede 151 kg kunne min badevægt ikke længere være med, så jeg ved faktisk ikke, hvad jeg vejede, da jeg besluttede, at der skulle ske noget, siger Leon Sloth Skovbo, der er rytter på Team Rynkeby Vestsjælland.

Kort efter var han til sommerfest, og her hørte han om Team Rynkebys cykeltur til Paris og om arbejdet for Børnecancerfonden. Han besluttede sig for at sende en ansøgning.

Efter et informationsmøde i september var han en af de ryttere, som slap gennem nåleøjet til Team Rynkeby Vestsjælland.

- Team Rynkeby blev min motivation til at ændre livsstil. Jeg vidste, at hvis jeg skulle kunne klare turen, så skulle jeg gøre noget. Det blev startskuddet til en sundere livsstil, siger Leon Sloth Skovbo.

I dag har han tabt 32 kg og nyder det ekstra overskud, at vægttabet har givet ham.

- Det er fantastisk at være en del af Team Rynkeby og kunne være med til at cykle til Paris. Men for mig er det også stort, at jeg pludselig kan ligge på gulvet og lege med mine børn, siger Leon Sloth Skovbo, der lige nu er ude på den 201 kilometer lange 4. etape fra Dülmen til Riemst.

Du kan følge turen her: www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram