<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 27-11-2018

Team Rynkeby-direktør: Vi må blot arbejde endnu hårdere for at nå vores mål

Et kuldsejlet it-projekt har givet Team Rynkeby Fonden en uheldig start på 2019-sæsonen. It-udfordringerne har gjort, at Team Rynkebys indsamlingsarbejde reelt er blevet sat halvanden måned bagud.

Der skulle gå halvanden måned af den nye Team Rynkeby-sæson, før Nordens største velgørenhedscykelhold for to uger siden kunne oprette sine første sponsorer og dermed reelt tage hul på årets indsamling til børn med kritiske sygdomme.

Problemerne skyldtes lanceringen af en ny it-platform, som er gået alt andet end efter planen.

Mens Team Rynkeby Fonden kæmpede med at løse problemerne, blev dage til uger, og først halvanden måned inde i sæsonen er it-problemerne blevet løst.

Dermed kan Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, nu begynde at danne sig et overblik over, hvilke konsekvenser it-problemerne har på indsamlingsarbejdet.

- Vi har fået en rigtig træls start på sæsonen. Men vi kan heldigvis også konstatere, at vores deltagere ikke har ligget på den lade side, mens vi har været ramt af it-problemer. Deltagerne har øjensynligt haft travlt med at indgå sponsoraftaler på papir, som nu for alvor begynder at blive registreret, siger Carl Erik Dalbøge.

Der skal arbejdes hårdt
Men deltagerne har travlt.

Den 18. januar 2019 skal alle tøjsponsoraftaler være indgået for, at sponsorerne kan nå at få deres logoer på Team Rynkebys tøj, inden de bliver sat i produktion.

På nuværende tidspunkt har Team Rynkeby-deltagerne indgået knap 500 tøjsponsorater.

Dermed er der et godt stykke op til de 1.142 guld- og 28 platinsponsorer, der i sidste sæson fik deres logo på Team Rynkebys tøj.

- It-problemerne har sat os bagud i forhold til sidste år, og hvis vi ikke sætter turbo på nu, så tror jeg også, at det får indflydelse på vores endelige indsamlingsresultat. Men jeg er fortsat fortrøstningsfuld. Der er en imponerende energi ude på holdene, og vi må blot arbejde endnu hårdere frem mod deadlinen den 18. januar, så vi kan nå vores mål, siger Carl Erik Dalbøge.

Det koster minimum 20.000 DKK at få sit firmalogo på Team Rynkebys tøj denne sæson, og hele sponsoratet går ubeskåret til de organisationer, som Team Rynkeby Fonden samarbejder med i de enkelte lande.

Team Rynkeby består i år af 2.100 cykelryttere og 500 hjælpere fordelt på 54 lokale hold i syv lande.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram