<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 13-08-2018

Team Rynkeby etablerer seks nye hold og gør plads til 2.100 cykelryttere

2.100 cykelryttere fordelt på 54 hold i syv lande forventes at køre til Paris med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby næste sommer.

Fredag den 17. august 2018 er det sidste frist for at skrive en ansøgning, hvis du drømmer om at cykle til Paris med Team Rynkeby næste sommer.

Europas største velgørenhedscykelhold udtager rytterne til næste års hold i løbet af september, og så går træningen og indsamlingsarbejdet så småt i gang.

Og dette efterår er der ekstra gode chancer for at slippe igennem nåleøjet til Team Rynkeby, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Interessen for at blive en del af Team Rynkeby har været støt stigende de senere år. Sidste år havde vi plads til godt 1.900 cykelryttere, men da vi havde omkring 3.200 ansøgere, måtte vi alligevel skuffe mange. Det forsøger vi at råde bod på ved at etablere seks nye hold i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland med plads til godt 200 ekstra cykelryttere, siger Carl Erik Dalbøge.

Seks nye hold
Dermed gør Team Rynkeby plads til godt 2.100 cykelryttere og 500 hjælpere fordelt på 19 hold i Danmark, 16 hold i Sverige, ni hold i Norge, syv hold i Finland, ét hold på Færøerne, ét hold i Island og ét hold i Tyskland – 54 hold i alt.

De nye hold er Team Rynkeby Vestegnen i Danmark, Team Rynkeby – God Morgon Linköping i Sverige, Team Rynkeby – God Morgon Agder, Arctic og Haugaland i Norge, mens det nye tyske hold hedder Team Rynkeby – hohes C Nieder-Olm.

- Vi har forsøgt at placere de nye hold i områder, hvor vi ved, at der er mange ansøgere, som ikke kan få plads, og eller hvor der har været en stor lokal interesse for at etablere et hold. Men der vil naturligvis stadig være steder, hvor vi kommer til at skuffe nogle ansøgere – ligesom vi andre steder vil kunne gøre plads til stort set alle, siger Carl Erik Dalbøge.

Den ideelle ansøgning
Ifølge Team Rynkeby-direktøren er der tre ting, som ansøgerne bør have fokus på i deres ansøgning for at øge deres chance for at komme med på holdet.

- Den ideelle ansøgning til Team Rynkeby står på tre ben. Man skal vise, at man har lyst til at det sportslige og de lange cykelture. Derudover skal man forholde sig til vores indsamling til børn med kritisk sygdom – hvordan kan man bidrage? Hvad har man af gode idéer og netværk? Og så skal man vise, at man har lyst til at bidrage til det sociale liv på holdet. Alle tre ben er vigtige, når holdkaptajnerne og styregrupperne går i gang med at udtage holdene, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby cykler til Paris fra den 29. juni til den 6. juli 2019. Alle ansøgere får svar på deres ansøgning den 4. september 2018.

LÆS MERE: Så meget koster det at deltage på Team Rynkeby i 2019.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram