Team Rynkeby får rekord mange sponsorer på tøjet
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 25-01-2019

Team Rynkeby får rekord mange sponsorer på tøjet

1.342 virksomheder får i år deres logo på Team Rynkebys cykeltøj. Det er det højeste antal tøjsponsorer nogensinde.

Team Rynkebys velsmurte velgørenhedsmaskine buldrer afsted.

I fredags var der deadline for at få sit logo på velgørenhedscykelholdet karakteristiske gule cykeltøj til sommerens cykeltur til Paris.

Og det er med stor tilfredshed, at Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, nu kan notere sig, at det igen er lykkedes Team Rynkeby at overgå sig selv.

Således får hele 1.342 virksomheder i år deres logo på tøjet hos et af Team Rynkebys 54 hold. Det er en fremgang på tre procent i forhold til sidste år.

- Der er blevet arbejdet enormt hårdt ude på holdene for at sikre de mange tøjsponsorater. Vi opererer i et marked, hvor der er kommet flere aktører, og hvor konkurrencen er blevet større. Derfor er det helt utrolig glædeligt, at det er lykkedes os at skaffe flere tøjsponsorer end sidste år, hvilket betyder, at vi på nuværende tidspunkt allerede nu kan spore en pæn fremgang i det indsamlede beløb, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Stor fremgang i kæmpesponsorater
Det koster minimum 20.000 DKK at få sit logo på Team Rynkebys cykeltøj, men flere virksomheder har givet markant mere.

Team Rynkeby har i år fået hele 43 såkaldte platinsponsorer med, der bidrager med mindst 100.000 DKK. Det er en fremgang på 43 procent i forhold til sidste år.

- Det er rigtig interessant, at der er en række virksomheder, der ser Team Rynkeby som en så interessant samarbejdspartner, at de ønsker at bidrage med så store beløb. Det gør man naturligvis kun, hvis man har stor tillid til det projekt, man involverer sig i, siger Carl Erik Dalbøge.

Platinsponsorerne får deres logo på seks hold, og får desuden en række andre markedsføringsfordele.

Det vellykkede sponsorarbejdet betyder, at Team Rynkeby indtil videre er godt 2,5 mio. DKK foran resultatet på samme tidspunkt sidste år.

Platinsponsorer 2019:

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram