Team Rynkeby Fonden lukker alle aktiviteter ned i 14 dage
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 12-03-2020

Team Rynkeby Fonden lukker alle aktiviteter ned i 14 dage

Team Rynkeby Fonden følger den danske regerings anbefalinger for at begrænse spredningen af coronavirussen covid-19. Det betyder, at velgørenhedscykelholdet lukker alle aktiviteter ned frem til og med den 29. marts.

I tirsdags valgte Team Rynkeby Fonden at udskyde afviklingen af sit store motions- og velgørenhedsløb for skoleelever, Team Rynkeby Skoleløbet, der efter planen skulle have været afviklet til fordel for Børnelungefonden på 295 danske skoler den 3. april 2020.

Løbet afvikles efter planen den 4. juni.

Og onsdag aften besluttede den danske regering så at lukke størstedelen af den offentlige sektor ned i foreløbigt 14 dage for at forsinke og mindske spredningen af coronavirussen covid-19.

Nedlukningen betyder, at alle danske daginstitutioner, skoler og uddannelsessteder lukker to uger fra fredag. Samtidig hjemsendes alle offentligt ansatte, som ikke varetager kritiske funktioner. Desuden opfordres alle ansatte i den private sektor til at arbejde hjemme, hvis det er muligt.

Lukker ned
Team Rynkeby Fonden har valgt at følge den danske regerings opfordring på tværs af de otte lande, som velgørenhedscykelholdet operer i.

Derfor aflyser eller udskyder Team Rynkeby Fonden nu alle interne og eksterne arrangementer – herunder fællestræninger, fællesarrangementer og indsamlingsaktiviteter – i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz fra fredag den 13. marts og foreløbigt frem til og med søndag den 29. marts 2020.

- Vi skal stå sammen ved at holde afstand de kommende uger. Det er den bedste måde, hvorpå vi kan bidrage til at mindske og forsinke spredningen af covid-19. Team Rynkeby Fonden følger udviklingen og anbefalingerne fra de lokale sundhedsmyndigheder og opfordrer alle vores hold til at lukke ned for alle aktiviteter, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Team Rynkeby Fonden igangsætter ingen aktiviteter, før fondens bestyrelse har givet en formel klarmelding til alle lande.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram