<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 29-06-2017

Team Rynkeby holder stor fredagsfest i Odense

Den står på god musik og kolde fadøl, når Team Rynkeby Odense og Ringe i samarbejde med Frie Funktionærer og Restaurant Grønttorvet arrangerer afgangskoncert på Sortebrødre Torv i Odense, fredag den 7. juli fra kl. 14:45.

I weekenden den 8.-9. juli 2017 tager de to fynske Team Rynkeby-hold – Team Rynkeby Odense og Ringe – hul på velgørenhedscykelholdets årlige cykeltur til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.

I den anledning har fagforeningen Frie Funktionærer og Restaurant Grønttorvet traditionen tro taget initiativ til en festlig eftermiddag på Sortebrødre Torv i Odense med kolde fadøl i den gode sags tjeneste samt musikalske indslag – blandt andet glad 60’er musik leveret af Spacemakers.

Arrangementet er gratis og finder sted fredag den 7. juli 2017 fra kl. 14:45 på Sortebrødre Torv.

- Arrangementet er efterhånden blevet en fantastisk god tradition. Mange bruger det som en hyggelig sommer-fredagsbar, hvor man lige kan få ønsket god sommer til kolleger og venner. Desuden er det en god måde for Team Rynkeby til at vise byen, hvad vi arbejder med – og hvis der er gang i fadølshanerne, så kaster arrangementet også nogle penge af sig, som vi sender ubeskåret videre til Børnecancerfonden, siger Steen Østergaard, holdkaptajn på Team Rynkeby Odense.

Udover Frie Funktionærer og Restaurant Grønttorvet bidrager NGF Nature Energy og Decentral Energihandel ApS også til festen på Sortebrødre Torv.

Team Rynkeby Ringe starter turen til Paris fra Torvet i Ringe lørdag den 8. juli kl. 8:30, mens Team Rynkeby Odense venter til dagen efter og starter på Flakhaven i Odense den 9. juli kl. 7:30.

Program for fredag den 7. juli 2017 (Sortebrødre Torv):

Kl. 14.45: Rådmand Jane Jegind holder tale og skyder Team Rynkeby-prologen i gang.

Kl. 15.00: Fredagsjazz ved Restaurant Grønttorvet.

Kl. 17.00: Spacemakers giver koncert med glad 60'er musik.

Operasanger Jesper Buhl er konferencier på dagen. Han tager imod Team Rynkeby-rytterne, der har besøgt børneafdelingen på OUH.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram