<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 04-12-2015

Team Rynkeby lancerer ny vintertøjskollektion

Team Rynkeby har netop lanceret sin nye vintertøjskollektion. Kollektionen består af vinterjakke, vinterbukser og en hue.

Selvom vinteren indtil videre har været relativ mild, så skal man være mere end almindelig hårdfør, hvis udendørstræningen fortsat foregår i korte bukser.

Derfor har Team Rynkeby Fonden i samarbejdet med velgørenhedscykelholdets tøjleverandør Xtreme netop lanceret sin helt nye vintertøjskollektion.

Kollektionen består af en vinterjakke i foret winterproof- og roubaix-materiale med en 10.000 membran, der gør, at jakken er vind- og vandtæt og har en god åndbarhed. Jakken har tre åbne lommer samt en lynlåslomme, hul til iPod’en samt refleks bagpå.

Derudover består den nye vinterkollektion af et par vintercykelbukser i superroubaix-materiale med ulden inderside, der holder benene varme på de kolde dage. Vinterbukserne er uden indlæg, men med footstraps, der kan klippes af uden at ødelægge syningen.

Endeligt har Team Rynkeby og Xtreme lanceret en såkaldt ’beanie’ – et rør i med snøre i enden, så det både kan bruges som hue, pandebånd og halsrør. Beanien er lavet i superroubaix-materiale med vind- og vandtæt pandemembran.

Hele vintertøjskollektionen kan ses og købes i Team Rynkebys officielle webshop – jakken koster 800 kr., bukserne 450 kr. og beanien 200 kr. Størrelserne svarer til Team Rynkebys øvrige cykeltøj.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram