<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 30-10-2015

Team Rynkeby lancerer webshop

Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har netop lanceret en webshop, hvor det er muligt at købe forskelligt merchandise.

I samarbejde med Team Rynkebys tøjleverandør Xtreme, har velgørenhedscykelholdet netop lanceret en webshop, hvor det er muligt at købe forskelligt Team Rynkeby-merchandise.

Indtil videre er det hovedsageligt Team Rynkeby-cykeltøj og t-shirts, der er til salg i webshoppen, men sortimentet bliver udvidet med tiden, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Inden længe lancerer Xtreme vores nye replica-kollektion. Derudover har vi også mulighed for at tage andre produkter ind – eksempelvis som Team Rynkeby Hoptimisten, der lige nu er til salg i webshoppen, siger Carl Erik Dalbøge og tilføjer:

- Vi lancerer webshoppen for at imødekomme en efterspørgsel fra vores deltagere, sponsorer og andre interessenter, der i længere tid har efterspurgt et samlet sted for alle disse produkter, der tidligere har været spredt ud over flere forskellige platforme, siger han.

Team Rynkebys webshop er netop blevet lanceret i Danmark, Norge og Færøerne – og lidt senere bliver den også lanceret i Sverige og Finland.

Se webshoppen her.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram