<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 04-07-2016

Team Rynkeby live-streamer turen til Paris

Team Rynkeby live-streamer og live-tracker hele turen til Paris, så du kan følge med hele vejen minut for minut. Se hvordan her.

Du kan komme helt tæt på begivenhederne, når 1.500 cykelryttere fra Team Rynkeby sætter sig i sadlen og kører mod Paris til fordel for børn med kræft.

Team Rynkeby har nemlig i samarbejde med juicevirksomheden Rynkeby Foods, rejseselskabet Ørslev, tøjleverandøren Xtreme, cykelproducenten Bianchi og GPS-virksomheden RedKnows skabt et live-univers på sit website, hvor velgørenhedscykelholdet live-streamer og live-tracker samtlige 1.300 kilometer af den cirka otte dage lange cykeltur til Paris.

- Vi ved af erfaring, at et sted mellem 25.000 og 30.000 mennesker lægger vejen forbi vores website hver dag under turen til Paris. De kommer ind på sitet for at få de seneste nyheder fra turen og følge familie og venner, der er med i projektet. Med dette live-univers giver vi de trofaste følgere mulighed for at komme endnu tættere på begivenhederne, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Testet af Tv2.dk
Live-streamningen foregår fra et kamera monteret på en følgebil på Team Rynkeby Ringe. Kameraet filmer fra morgen til aften, og signalet sendes direkte op på Team Rynkebys website, hvor interesserede kan følge med i turens udvikling.

Teknologien, der ligger bag live-streamingen, er leveret af virksomheden Best Broadcast Hire, der også leverede setuppet til Tv2.dk, da mediet live-streamede Team Rynkebys tur til Paris for to år siden.

Følg holdene på live-kort
Mens følgerne på Team Rynkebys website kun får levende billeder fra Team Rynkeby Ringe, kan alle hold til gengæld følges via et live-kort leveret af den svenske GPS-virksomhed RedKnows.

Alle 38 hold har fået udleveret en RedKnows-tracker, som betyder, at holdenes bevægelse ned gennem Europa kan følges minut for minut på Team Rynkebys website.

Live-transmission starter lørdag den 9. juli 2016 kl. 8:30. Og der sendes live fra feltet hos Team Rynkeby Ringe hver dag mellem kl. ca. 8 og 17 frem til og med ankomsten til Paris lørdag den 16. juli 2016. Live-kortet er allerede online.

Se hele live-universet: www.team-rynkeby.com/live

DK: www.team-rynkeby.dk/liveDK
NO: www.team-rynkeby.no/liveNO
FO: www.team-rynkeby.fo/liveFO

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram