<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR MidtVest - 31-03-2014

Team Rynkeby Midt-Vest starter på Landsskuet

Team Rynkeby Midt-Vest får en flot kulisse, når starten går mod Paris. Cykelholdet starter på dyreskuet i Herning den 4. juli.

Landsskuet, der er sponsor for Team Rynkeby Midt-Vest, bliver nu også startkulisse for velgørenhedscykelholdet, når Team Rynkeby Midt-Vest påbegynder sin tur mod Paris den 4. juli 2014.

Det gule hold med 50 ryttere og 12 hjælpere fra Herning, Holstebro, Skive og Viborg bliver sendt af sted fra Landsskuepladsen om formiddagen, hvor der samtidigt bliver sat fokus på indsamlingen til Børnecancerfonden.

- Landsskuet er glade for at kunne støtte det gode formål og forventer, at den livlige Landsskueplads med masser af gæster vil være en stemningsfuld ramme for startskuddet til den lange tur mod Frankrig, siger Mads Fjordside, Landsskuets daglige leder.

Landsskuet er Nordeuropas største dyreudstilling og viser over tre dage de allerbedste kreaturer, heste, får, geder, kaniner, fjerkræ og katte fra hele landet. Samtidigt rummer Landsskuepladsen udstillinger, aktiviteter og oplevelser, der favner tilbud til både den professionelle landmand, det udendørs liv og hele Familien Danmark.

Du kan se hele Team Rynkeby Midt-Vests rute til Paris her.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram