<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 29-08-2017

Team Rynkeby Næstved skifter navn

Team Rynkeby Næstved ændrer navn til ’Team Rynkeby Storstrøm’. Navneændringen sker for at afspejle det område, som holdet reelt dækker.

Siden 2014 har Team Rynkeby sendt næstvedgensere til Paris på cykel for at samle penge ind børn med kritiske sygdomme.

Men efter en omorganisering sidste år har det lokale Team Rynkeby-hold reelt dækket hele det tidligere Storstrøms Amt, og derfor har man nu besluttet, at Team Rynkeby Næstved fremover skal hedde Team Rynkeby Storstrøm.

Det fortæller Mikael Kastrup Hansen, der i forbindelse med sommerpausen har overtaget rollen som holdkaptajn fra Næstved-kiropraktor, Frank Føns Jensen.

- Det er vigtigt, at deltagerne og sponsorerne føler sig repræsenteret af holdets navn. Og når vi nu har deltager- og sponsoropbakning fra hele det tidligere Storstrøms Amt, så synes vi også, at det er vigtigt, at det kommer til udtryk i navnet. Derfor fejrer vi vores femårs jubilæum ved at skifte navn til ’Team Rynkeby Storstrøm’, siger Mikael Kastrup Hansen.

Vigtig opgave venter
Team Rynkeby Storstrøm er lige nu i gang med en af årets vigtigste opgaver – nemlig at udtage de 45-50 ryttere, der det kommende år skal drive holdets indsamlingsaktiviteter samtidig med, at de cykler sig i form, så de kan tilbagelægge den godt 1.200 km lange cykeltur fra Næstved til Paris på otte dage.

- Der har været rekord mange ansøgere til Team Rynkeby i hele Norden i år, og også i vores del af landet har vi fået flere ansøgere, end vi har plads til på holdet. Vi har derfor en stor og vigtig opgave med at udvælge og sammensætte et hold, der afspejler det omgivende samfund, når det kommer til køn, alder og baggrund.

- Samtidig skal det være et hold bestående af nogle mennesker, der brænder for at gøre en indsats for de syge børn, som vi samler ind til – og så skal det selvfølgelig være et hold, der fungerer godt socialt. Det er et større puslespil, siger Mikael Kastrup Hansen.

Den 5. september får alle ansøgere svar på deres ansøgning, og inden udgangen af september skal arbejdet med at udtage Team Rynkeby Storstrøm være afsluttet.

Team Rynkeby består i 2018 af omkring 1.900 cykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 48 lokale hold i seks lande. Team Rynkeby kører til Paris fra den 30. juni til 7. juli 2018.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram