<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 09-09-2019

Team Rynkeby overrækker millioner til syge børn – se tid og sted her

Team Rynkeby Fonden gør klar til at overrække millioner af kroner til Børnecancerfonden og Børnelungefonden på Torvet i Ringe den 28. september 2019. Se programmet her.

Der skal overrækkes to store checks, når Team Rynkeby Fonden afslutter dette års indsamlingsarbejde til fordel for Børnecancerfonden og Børnelungefonden på Torvet i Ringe den 28. september 2019.

Traditionen tro har Team Rynkeby Fonden endnu ikke meldt noget ud om, hvor store de to checks bliver. Det afsløres først på selve dagen.

Til gengæld ligger det helt fast, at arrangementet i Ringe bliver en cykelfest for hele familien.

Børnecykeltur
Faaborg-Midtfyn Kommune skyder cykelfesten i gang med en stor børnecykeltur fra kl. 8:15.

Turen går rundt om Ringe Sø, og temaet for turen er ’Fra Ringe til Paris på en formiddag’. Børnecykelturen er for alle børn fra 0. til 3. klasse, men forældre er velkomne til at løbe eller cykle med ved siden af.

Tilmelding skal ske senest 26. september, og tilmeldingsgebyret på 50 kroner går ubeskåret til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Artiklen fortsætter under annoncen...

Voksencykeltur og checks
Kl. 9:00 har de voksne mulighed for at cykle en tur omkring Ringe sammen med velgørenhedscykelrytterne fra Team Rynkeby. Turen er 25 km lang og kræver ingen tilmelding.

Rytterne er tilbage på Torvet, når den mere formelle del af programmet går i gang kl. 10:30.

- Vi håber, at rigtig mange familier har lyst til at lægge vejen forbi Ringe og være med til at gøre dagen festlig. Med cykelturene for både børn og voksne har interesserede en unik mulighed for at komme lidt tættere på Team Rynkeby-projektet og opleve lidt af den stemning, der gør projektet så specielt. Og så er vi naturligvis tilbage i Ringe til at se overrækkelsen af checks, siger Carl Erik Dalbøge, CEO i Team Rynkeby Fonden.

Udover de to checks fra Team Rynkeby Fonden, skal der også overrækkes en check til Børnecancerfonden fra det lokale Team Ringe samt en check til Børnecancerfonden og Børnelungefonden fra børnecykelløbet.

Derudover skal vinderen af Team Rynkebys landsdækkende lotteri også findes. Her skal vinderne af en splinterny ŠKODA Fabia H/B Ambition 1,0 MPi 75HK samt to Bianchi-cykler sponsoreret af Kildemoes findes.

Det formelle program slutter kl. 12, hvor der vil være lidt mad og drikke til de deltagende Team Rynkeby-deltagere.

PROGRAM

08:15-08:45: Velkommen og udlevering af startnumre til børnecykelturen.

09:00-10:30: Børnecykeltur omkring Ringe Sø.

09:00-10:30: 25 km fælles cykeltur for de voksne startende fra Torvet i Ringe. Turen er åben for alle. Der køres ca. 25 km/t snit.

10:30-12:00: Checkoverrækkelse på Torvet i Ringe (Carl Erik Dalbøge er konferencier).

12:00-13:30: Hygge på Torvet.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram