<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 07-10-2018

Team Rynkeby sætter ny, international indsamlingsrekord

Team Rynkeby har i år indsamlet 70,4 millioner DKK til børn med kritiske sygdomme. Det er det bedste resultat i velgørenhedscykelholdets historie.

Med godt 6.200 sponsorer i ryggen – det højeste antal sponsorer nogensinde – har Team Rynkeby i år slået velgørenhedscykelholdets egen indsamlingsrekord fra 2016.

Team Rynkebys 1.900 cykelryttere og 500 hjælpere fordelt på 48 hold i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island har i fællesskab indsamlet ikke mindre end 70.392.320 DKK, hvilket er otte procent mere end sidste år.

- Det er ganske enkelt fantastisk. Dette års deltagere har ydet en enorm indsats for at få alle disse sponsorer i hus. Det indsamlede beløb svarer til, at hver eneste deltager – rytter såvel som serviceperson – har skaffet godt 30.000 DKK til indsamlingen. Jeg kender ikke til andre projekter i Europa, hvor så mange mennesker samler så mange penge sammen, siger Carl Erik Dalbøge.

De mange penge sendes nu ubeskåret videre til de organisationer, som Team Rynkeby Fonden samarbejder med i de seks lande – her skal størstedelen bruges på at finansiere livsvigtig forskning i børnekræft.

Fantastisk velvilje
Den nye indsamlingsrekord blev allerede grundlagt i januar, da Team Rynkeby Fonden kunne offentliggøre, at hele 1.142 virksomheder i år har tegnet et guldsponsorat til minimum 20.000 DKK. Derudover har hele 28 virksomheder tegnet et platinsponsorat, som lyder på minimum 100.000 DKK.

- Udover at deltagerne i år har været utrolig arbejdsomme, er vi også blevet mødt med en helt fantastisk velvilje fra tusindvis af virksomheder. Vi oplever, at virksomhederne har stor tillid til vores arbejde, og at et sponsorat til Team Rynkeby giver dem stor værdi – ikke mindst for de virksomheder, der er gode til at aktivere sponsoratet, siger Carl Erik Dalbøge.

Går efter ny rekord
Mens 2018-deltagerne kan glæde sig over veludført arbejde, trækker 2.600 Team Rynkeby-deltagere i arbejdstøjet og skal forsøge at sætte endnu en indsamlingsrekord.

Team Rynkeby Fonden har netop indledt sponsorjagten i 2019, og Carl Erik Dalbøge har et håb om, at de nye deltagere kan lave en mindst lige så flot præstation.

- Jeg er helt bevidst om, at det er svært at sætte rekorder år efter år, men vi starter altid en sæson op med et mål om, at vi skal gøre det lidt bedre, end vi gjorde sidste år. Og holdene bliver også mere og mere erfarne i forhold til, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Jeg er er fuld af optimisme, siger Carl Erik Dalbøge.

Alle tøjsponsorater til Team Rynkeby skal være tegnet senest 18. januar 2019.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram