<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 01-08-2018

Team Rynkeby Silkeborg skifter navn

Team Rynkeby Silkeborg får nyt navn. Velgørenhedscykelholdet, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kritiske sygdomme, skifter navn til ’Team Rynkeby Søhøjlandet’.

Det er blot tre uger siden, at Team Rynkeby Silkeborg afsluttede otte dages strabadser på cykel til Paris i den gode sags tjeneste.

Men allerede nu er den lokale afdeling af Europas største velgørenhedscykelhold ved at forberede næste års tur til den franske hovedstad.

Den 17. august 2018 er der ansøgningsfrist til holdet, og i løbet af september bliver deltagerne udtaget, og så er den nye sæson i gang.

- Vores fokus er lige nu på at få gjort lokalområdet opmærksom på, at det altså er nu, man skal søge, hvis man har lyst til at være en del af næste års hold. Efteråret skal deltagerne bruge på at lære hinanden at kende, skaffe sponsorer og arrangere nogle af de fantastisk sjove arrangementer, som vi igen kommer til at afholde i lokalområdet. Så der er nok at se til, siger Rene Rimer Sørensen, holdkaptajn for det lokale Team Rynkeby-hold.

Nyt navn er bedre for sponsorerne
Team Rynkeby Silkeborg blev etableret i 2015, og sommerens cykeltur til Paris var således holdets tredje. Når holdet tager hul på sin fjerde sæson i den gode sags tjeneste, bliver det dog under nyt navn.

Team Rynkeby Silkeborg skifter nemlig navn til ’Team Rynkeby Søhøjlandet’.

- Vi vil gerne vise ansøgere og sponsorer, at vi er mere end blot Silkeborg. Team Rynkeby Silkeborg dækker reelt et område, der strækker sig fra Skanderborg til Viborg, så vi mener, at Søhøjlandet er mere dækkende for vores reelle geografi, siger Rene Rimer Sørensen, der håber, at navneændringen vil gøre det lettere for holdet at skaffe sponsorer uden for Silkeborg.

- Det kan være lidt svært for en virksomhed i Ry eller Viborg at forstå, at de skal involvere sig i et Silkeborg-hold. Så med navneændringen håber vi at komme nogle af de misforståelser til livs, siger han.

Hvis du har lyst til at være en del af det nye Team Rynkeby Søhøjlandet, skal du skrive en motiveret ansøgning på Team Rynkebys website.

Turen til Paris køres fra den 29. juni til den 6. juli 2019.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram