Team Rynkeby starter i Carlsberg Byen
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 10-06-2015

Team Rynkeby starter i Carlsberg Byen

Den gamle bryggerigrund i hjertet af København lægger asfalt til, når fire danske Team Rynkeby-hold starter turen mod Paris den 3. juli 2015.

185 motionscykelryttere og 45 hjælpere fra Team Rynkeby København, Nordsjælland, Øresund og Vordingborg får Carlsberg Byen som kulisse, når de tager afsked med familie og venner og triller ud på deres 1.300 km lange cykeltur til Paris til fordel for Børnecancerfonden.

Team Rynkebys start i København foregår fra Bryggernes Plads den 3. juli kl. 9:00-10:00.

Programmet ligger endnu ikke helt fast, men ifølge arrangørerne fra de fire hold vil der blive underholdning for både børn og voksne.

- Det bliver en start i projektets ånd, hvor pårørende og andre interesserede kommer helt tæt på det særlige fællesskab, der eksisterer på Team Rynkeby, og hvor deltagerne vil blive sendt af sted med en følelse af, at de er en del af noget, der er større end dem selv og deres eget hold, siger Kenneth Johansen, rytter på Team Rynkeby København og en del af den arbejdsgruppe, som arrangerer afgangen i København.

Debutanter glæder sig
For Team Rynkeby Øresund bliver dette års tur til Paris første gang, at holdet skal prøve kræfter med turen, og derfor ser deltagerne også frem til den fælles start i Carlsberg Byen med ekstra stor spænding, fortæller Bjarne Grum-Jensen, Team Manager på Team Rynkeby Øresund.

- Den fælles start fra Carlsberg Byen er et rigtigt godt initiativ, som vi ser meget frem til. Jeg var selv til stede ved starten sidste år og oplevede på nærmeste hold det fællesskab, som er på tværs af holdene, så snart alle er iklædt den gule trøje og står klar med forhjulet rettet mod Paris – det bliver en speciel oplevelse for os alle, siger Bjarne Grum-Jensen og tilføjer:

- Vi glæder os til at vise de gule farver frem ned gennem Europa. Vi har arbejdet og trænet målrettet på at få en succesfuld første sæson – og det skal vi også nok få. Vi har lært meget og gjort os mange erfaringer, og derfor bliver det også ekstra interessant at møde nogle af vores mange kollegaer på de andre hold fra Skandinavien og se og høre, hvordan de griber turen an, siger han.

Team Rynkeby består af 1.400 ryttere og 330 hjælpere fordelt på 32 hold i fem lande. Turen køres fra den 3. til 10. juli 2015.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram