<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 04-09-2019

Team Rynkeby udtager 2.697 ansøgere til bruttotrup

Team Rynkeby Fonden har nu givet besked til de 2.697 ansøgere, som fortsat er i spil til en plads på næste års Team Rynkeby-hold. Holdene bliver endelig sat i løbet af september.

2.697 ansøgere fik i dag besked om, at de stadig har mulighed for at blive en del af Team Rynkeby, når velgørenhedscykelholdet næste år cykler til Paris til fordel for børn med kritiske sygdomme.

Hvis ansøgerne ikke allerede har fået besked om, at de er med på holdet, så er de udtaget til en af de lokale bruttotrupper. Disse trupper inviteres typisk til et lokalt informationsmøde, hvor ansøgerne får mere information om projektet, og hvor der er mulighed for at afstemme forventningerne.

Det fortæller Carl Erik Dalbøge, CEO i Team Rynkeby Fonden.

- Vores hold inviterer typisk lidt flere ansøgere med til informationsmøde, end de reelt skal bruge. Der er stadig personer, der ansøger om en plads på holdet, og som bliver overrasket over, at de skal deltage i fundraising-arbejde eller lignende og derfor ikke ønsker at være med alligevel. Men hvis alle gerne vil med, kan det være, at den lokale holdkaptajn må skære lidt ned i bruttotruppen – det er en af de mindre sjove opgaver i projektet, siger Team Rynkeby-direktøren.

Fordeles på 57 hold
De 2.697 ansøgere er fordelt på 57 lokale hold i otte lande, og holdene får plads til godt 2.100 ryttere og 550 hjælpere. Holdene skal være endelig udtaget inden udgangen af september.

- En del af de 2.700 ansøgere har ansøgt om at komme med på serviceholdet, så det kan faktisk godt være, at kabalen ender med at gå nogenlunde op, uden vi er nødt til at skuffe ret mange ansøgere. Typisk sker frafaldet i bruttotrupperne, fordi ansøgerne alligevel ikke kan afsætte den nødvendige tid til træning, indsamlingsarbejde og sociale aktiviteter, siger Carl Erik Dalbøge.

Rekord mange ansøgere
Team Rynkeby har i år haft rekord mange ansøgere, men det er alligevel lykkes Team Rynkeby at udtage godt 85 procent af ansøgerne til en bruttotrup.

- Vi har aldrig tidligere kunnet invitere en så stor andel af ansøgerne ind i bruttotruppen. Det skyldes først og fremmest, at vi har fået flere hold, og at ansøgerne tilsyneladende har haft en god geografisk spredning i forhold til vores lokale hold. Det glæder mig, at vi i år kan glæde markant flere, end vi skuffer, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis du ikke har fået en plads på Team Rynkeby til den kommende sæson, så åbner Team Rynkeby for ansøgninger til turen i 2021 i starten af oktober.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram