<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 08-07-2016

Team Rynkebys mega-karavane er klar til afgang

En karavane bestående af mere end 180 biler følger Team Rynkebys 38 hold hele vejen til Paris. En stor del af dem er leveret af Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler.

Ikke mindre end 60 splinternye biler af mærket VW Transporter, VW Crafter, VW Amarok, VW Multivan og Škoda Octavia har de seneste uger stået opmagasineret på parkeringspladsen ved Volkswagen i Køge.

Bilerne er en del af det sponsorat, som Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler i år stiller til rådighed for Team Rynkeby i forbindelse med velgørenhedscykelholdet årlige cykeltur til Paris til fordel for børn med kræft.

Efter flere ugers klargøringsarbejde er bilerne nu ankommet til de 18 danske Team Rynkeby-hold, hvor de vil indgå i en samlet bilflåde på ikke mindre end 180 biler, der følger de 38 Team Rynkeby-hold hele vejen til Paris.

- Det er naturligvis meget arbejde forbundet med sådan et sponsorat, men det er et arbejde, vi gør med glæde, siger Peter Lorenzen, marketingchef hos Škoda Danmark.

Skoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler har stillet biler til rådighed for Team Rynkeby igennem otte år, og i takt med, at velgørenhedscykelholdet er vokset, er de to virksomheders sponsorat fulgt med.

- Škoda er dybt involveret i cykelløb i hele Europa, så derfor er det ikke uvant for os at involvere os på denne her måde. Samtidig er det for virksomheden naturligvis en god måde at få vores biler ud at arbejde på – bilerne fra VW Erhvervsbiler er jo bygget til det hårde slid, som erhvervsbiler bliver udsat for, så med sådan en tur her er de i deres rette element, siger Peter Lorenzen.

Uvurderlig støtte
Hos Team Rynkeby er direktør Carl Erik Dalbøge dybt taknemmelig for støtten fra Škoda Danmark og VW Erhvervsbiler.

- Med 1.500 ryttere og 400 hjælpere og tonsvis af bagage og udstyr er det altafgørende for projektets logistik, at vi har en række virksomheder, som har interesse – og kan se muligheder – i at samarbejde med os. Den støtte, som vi får fra Škoda Danmark og VW Erhvervsbiler er derfor helt uvurderlig, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby ankommer til Paris den 16. juli 2016, og allerede samme aften vil de første VW-biler begynde at trille nordpå. Bilerne bliver kørt hjem af deltagerne fra cykelholdets 400-mand store serviceteam.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 9. til den 16. juli 2016. Du kan følge turen her: www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram