<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 02-07-2015

To unge Aalborg-musikere skriver sang til Team Rynkeby

Når Team Rynkeby Nordjylland kører af sted mod Paris i morgen, bliver det til tonerne af nummeret ’Never Giving Up’, som to unge musikere fra Aalborg har skrevet til velgørenhedscykelholdet.

’Never Giving Up’ er titlen på en ny sang, som de to unge musikere, Dan Firth og Daniel Skaue, har skrevet til støtte for Team Rynkebys arbejde for Børnecancerfonden. 

De to aalborgensere, der begge er 20 år gamle, har skrevet sangen som en hyldest til velgørenhedscykelholdet, der den kommende uge kører til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier. Sangen er blevet til i samarbejde med Søren Kristoffersen og Peter Kristoffersen.

- Sangen handler om, at man aldrig må give op. Team Rynkeby-rytterne må ikke give op, når det begynder og gøre ondt, og det må de børn, der slås med en kræftsygdom, heller ikke, siger Dan Firth og tilføjer:

- Men sangen er også bredere end det. Sangen er et positivt skulderklap til alle, der står i en svær situation og har brug for at blive husket på, at de ikke må give op.

Skal ikke tjene penge
De to unge musikere har overdraget alle rettigheder til sangen til Team Rynkeby, og målet er da heller ikke at tjene penge på den.

- Vi har skrevet sangen for at sprede et positivt budskab og gøre de cykelryttere, som de kommende dage kører mod Paris glade. Hvis de er glade, så er vi også glade. Vi vil bare gerne være med til at sprede Team Rynkebys positive indsamlingsbudskab, siger Daniel Skaue.

’Never Giving Up’ bliver opført live for første gang, når Team Rynkeby Nordjylland kører fra Gammeltorv i Aalborg mellem kl. 7 og 8 den 3. juli 2015.

Sangen kan høres på SoundCloud nedenfor – eller downloades gratis her.


Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram