<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 18-01-2021

Trodser corona – 569 danske virksomheder får deres logo på Team Rynkebys tøj

Hele 569 danske virksomheder får denne sommer deres logo på Team Rynkeby gule cykeltøj. Det betyder, at Team Rynkeby lige nu er på niveau med sidste års indsamling.

Selvom coronapandemien fortsat dikterer hjemmetræning og social distance, har velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby fået en god sæsonstart.

I sidste uge var der deadline på indgåelse af aftaler med virksomheder, der ønsker at få deres logo på Team Rynkebys karakteristiske gule cykeltøj.

Og med en hæsblæsende afslutning på sponsorjagten lykkedes det de danske Team Rynkeby-deltagere at lukke hele 569 tøjsponsorater. Det betyder, at Team Rynkeby på nuværende tidspunkt er på niveau med sidste års indsamling.

Den store sponsoropbakning vækker begejstring hos Team Rynkebys danske chef, Jesper Bjerg.

- Jeg er så glad på deltagernes vegne over, at deres kæmpe store indsats i den grad bærer frugt. Coronapandemien har givet os særdeles svære arbejdsbetingelser, fordi det har været svært at komme ud og præsentere projektet. Men opbakningen fra så mange virksomheder er virkelig motiverende for at holde kæden stram og fortsætte arbejdet for de syge børn, siger Jesper Bjerg.

International fremgang
Og det er ikke kun i Danmark, at Team Rynkeby er startet sæsonen stærkt. Internationalt er der faktisk fremgang at spore.

Således har de 59 Team Rynkeby-hold fra otte lande tilsammen fået hele 1.648 virksomheder med på tøjet. Det er fremgang på knap ni procent i forhold til sidste år.

Blandt de mange virksomheder har hele 50 virksomheder givet et sponsorat på mere end 100.000 kr. Det er også ny rekord.

- Det viser, at Team Rynkeby-brandet fortsat står stærkt, og at europæiske virksomheder stadig ser gode muligheder i at læne sig op ad vores mantra om at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre, siger Jesper Bjerg.

Savner fællesskabet
Mens Jesper Bjerg glæder sig over det gode midtvejsresultat for indsamlingen, må han fortsat være tålmodig vedrørende Team Rynkeby-holdenes træning.

Forsamlingsloftet betyder, at Team Rynkeby har indstillet alle fællestræninger og sociale aktiviteter foreløbigt frem til og med den 7. februar 2021.

- Lige nu træner deltagerne sammen hver for sig, og det kan også gå lidt endnu. Men vi savner efterhånden at mødes og få det fulde udbytte af det unikke fællesskab, som Team Rynkeby er. Jeg håber, at vi snart kan vende tilbage til relativt normale træningsaktiviteter udenfor, siger Jesper Bjerg.

Team Rynkeby cykler efter planen til Paris fra den 10. til 17. juli 2021.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram