<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 18-12-2015

TV 2/Bornholm laver programrække om Team Rynkeby

TV 2/Bornholm følger Team Rynkeby før, under og efter sommerens tur til Paris. Det bliver til i alt 10 programmer samt daglige reportager fra turen til Paris.

TV 2/Bornholms journalist Anders Køpke Christensen har givet sig selv den udfordring, at han i løbet af det næste halve år skal træne sig i form til at cykle fra Rønne til Paris sammen med de lokale cykelhelte fra Team Rynkeby Bornholm.

Den 29-årige journalist, der med egne ord har været motionsfornægter i 15 år, har været en del af det bornholmske Team Rynkeby-hold siden det første informationsmøde i september – og hver måned kan TV 2/Bornholms seere så følge journalistens kamp for at blive klar til turen.

- Det startede som en vanvittig idé i klipperummet i sommer, hvor Team Rynkeby cyklede af sted mod Paris. Og nu har vi så planlagt 9-10 programmer inden turen, siger Anders Køpke Christensen, der allerede har produceret de to første programmer i rækken sammen med produceren Tonny Nybirk, der også cykler med på holdet.

Live hele vejen til Paris
Selvom Anders Køpke Christensen glæder sig til sommerens tur til Paris, så gruer han også noget for de daglige etaper på over 200 kilometer.

- Jeg er i ret dårlig form. Det længste jeg har cyklet indtil videre er 54 kilometer, og der måtte jeg ligge brak i flere dage efter. Så distancerne bliver helt klart en udfordring, og jeg er ret overbevist om, at der kommer til at gøre ondt, siger han.

Og der bliver ikke meget tid til at have ondt af sig selv på den otte dage lange cykeltur til Paris. For hver eneste aften mellem kl. 19:30 og kl. 20:00 går Anders Køpke Christensen live på TV 2/Bornholm for at fortælle seerne om dagens strabadser.

Du kan følge Anders Køpke Christensens forberedelser frem mod sommerens tur til Paris på TV 2/Bornholms website. Her kan du også allerede nu se de første to udsendelser i rækken.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram