Uhelbredelig syg af kræft: ”Det bliver rørende at se familien i Paris”
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 11-07-2016

Uhelbredelig syg af kræft: ”Det bliver rørende at se familien i Paris”

Sammen med Team Rynkeby kæmper Thomas Haaning for børn med kræft og deres familier. Samtidig kæmper han også sin egen kamp.

2. etape, Oldenburg: På det flotte CCH Hotel i den historiske by Oldenburg vest for Bremen puster Thomas Haaning og resten af Team Rynkeby Sønderjylland ud efter dagens 184 kilometer lange etape fra Kaltenkirchen.

- Det har været en hård etape, fordi det har blæst så meget. Vi har haft 184 kilometer i stik modvind, men holdet er godt kørende og humøret er højt, siger Thomas Haaning, der udover kampen mod vinden i det nordvestlige Tyskland også må kæmpe en langt mere alvorlig kamp.

For to år siden fik den 42-årige familiefar fra Haderslev konstateret prostatakræft. Kræften har bredt sig til knogler og lymfesystem, og medicinen har indtil videre ikke haft den ønskede effekt.

- Det er uhelbredeligt. Lægerne har kunnet holde sygdommen hen i to år, men mulighederne for helbredelse er ved at være brugt op. Det kan være, at jeg kan blive tilkoblet nogle forsøg, men det ved jeg ikke noget om endnu, siger Thomas Haaning.

Afklaret om situationen
Midt i den ulykkelige situation har Thomas Haaning fundet glæde ved at cykle sammen med holdkammeraterne fra Team Rynkeby Sønderjylland.

- Det hjælper mig utrolig meget at cykle. Det er fantastisk at være en del af fællesskabet på holdet, og jeg får stor opbakning fra holdkammeraterne. Samtidig kan jeg også være med til at hjælpe nogle børn, som står i en situation som mig selv, siger Thomas Haaning.

Og han er meget afklaret om sin situation.

- Jeg kan ikke gøre noget ved det – derfor må jeg forsøge at få det bedste ud af det. Jeg er ikke typen, der slår op i banen og giver op, og det at være en del af Team Rynkeby giver mig livsglæde, siger han.

Familien tager imod
På lørdag kører Thomas Haaning og resten af 1.500 mand store Team Rynkeby-felt ind i Paris. Her forventer Team Rynkeby Fonden, at op imod 5-6.000 pårørende vil modtage holdet – heriblandt Thomas Haanings familie.

- Min kone og mine tre børn på to, seks og otte år kommer ned og tager imod os, siger han og sunder sig et kort øjeblik.

- Det bliver utrolig rørende at se dem igen.

Du kan følge Team Rynkebys tur til Paris direkte på Team Rynkebys website: www.team-rynkeby.dk/liveDK.


Foto: Sønderborg Nyt.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram