<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 06-07-2014

Uwe og Christel åbnede deres hjem for Team Rynkeby

For tredje år i træk åbnede Uwe og Christel Ehlers deres hjem for Team Rynkeby Ringe, da holdet havde formiddagsdepot i Itzehoe.

2. etape, Itzehoe: For ægteparret Uwe og Christel Ehlers er det efterhånden blevet en tradition at byde Team Rynkeby Ringe indenfor, når cykelholdet triller igennem Itzehoe på holdets 1.200 km lange cykeltur fra Ringe til Paris.

For tredje år i træk blev cykelholdet, der blandt andre tæller Bubber, Lars Løkke Rasmussen og Kristian Thulesen Dahl, budt indenfor til formiddagsdepot.

- Holdet kører for en vigtig sag, som vi gerne vil bakke op om. Og så det er en sjov afbrydelse i hverdagen, som vi glæder os hvert år, siger Christel Ehlers.

Traditionen med at holde formiddagsdepot i Uwe og Christels baghave startede for to år siden, da Team Rynkeby Ringes servicehold havde stillet frem til depot på det, der lignede en forladt tankstation. Men grunden var ikke forladt og ejeren ville have holdet væk.

Det så Uwe og Christel, og de bød derfor holdet indenfor hos dem selv på den anden side af vejen.

Og traditionen ser ud til at fortsætte. Da Team Rynkeby for lidt siden trillede videre ud på den 194 km lange 2. etape fra Rendsburg til Farge udbrød Uwe Ehlers.

- Vi ses næste år!

Du kan følge Team Rynkeby Ringes tur til Paris direkte på www.team-rynkeby.dk/liveDK.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram