Enorm bilflåde klar til Paris
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams DK - 26-06-2015

Enorm bilflåde klar til Paris

En konvoj på mere end 150 biler, følger i hælene på Team Rynkeby-rytterne på turen til Paris. 64 af dem er sponsoreret af VW Erhvervsbiler, Škoda og Semler Retail.

Lige nu er 64 følgebiler af mærkerne VW Transporter, VW Crafter, VW Amarok, VW Multivan og Škoda Octavia ved at blive klargjort hos 12 Volkswagen-forhandlere i Danmark.

Bilerne er en del af den konvoj på i alt 150 biler, som følger i hælene på Team Rynkebys 32 hold, når velgørenhedscykelholdet om en lille uges tid triller mod Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

Det er VW Erhvervsbiler, Škoda og Semler Retail, der stiller den enorme bilpark til rådighed for de danske Team Rynkeby-hold, og det har de tre virksomheder gjort i snart syv sæsoner.

- Vi er først og fremmest med her, fordi vi gerne vil være del af en stor succes, hvor alle pengene går til et fantastisk formål, siger Lars Simper, adm. direktør i Semler Retail.

- Som virksomhed bruger vi naturligvis også sponsoratet aktivt – men ikke bare som branding af vores mange populære bilmærker. Vi har også en del medarbejdere, der selv cykler med, vi deltager i arrangementer, vi har vores eget interne cykelteams i Semler og så videre. Hele vores organisation oplever stor energi ved at være en af de største bidragsydere til Team Rynkeby-turen, fortsætter han.

Fællesskabet tæller
Lars Simper har selv været en del af Team Rynkeby siden 2009, og denne sommer cykler han sin syvende tur til Paris med holdet. Direktøren ved derfor, hvad det kræves af rytterne – både træningsmæssigt og indsamlingsmæssigt.

- Gennem årene har jeg fået nogle nogle fantastiske cykeloplevelser ned igennem Europa med alle rytterne på holdet. Vejret er naturligvis en afgørende faktor for oplevelsen, men vi er kommet frem i alt slags vejr og smilet kommer naturligvis frem, når vi kører ind i Paris. Det er i særdeleshed fællesskabet på holdet og den fælles sag – at samle ind til Børnecancerfonden – der sidder dybt i mig og alle andre, når vi træder i pedalerne, siger Lars Simper.

Passer godt på bilerne
Team Rynkeby ankommer til Paris den 10. juli 2015, og allerede samme aften vil de første VW-biler begynde at trille nordpå. Bilerne bliver hovedsageligt kørt hjem af deltagere fra cykelholdets 350-mand store serviceteam.

Når bilerne kommer tilbage til Danmark, så venter der en større klargøringsopgave, fortæller Lars Simper.

- Det kan naturligvis ikke undgås, at bilerne bærer præg af, at de har været brugt til det, som de er designet til – nemlig arbejdskørsel. Men Team Rynkeby-deltagerne passer normalt godt på bilerne, så efter et par hundred timers klargøring, så er de klar til at komme ud på vejene igen, siger Lars Simper.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 3. og 4. juli til den 10. juli 2015. Du kan følge turen her: www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram