Team Rynkeby åbner for tilmelding til skoleløb
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams DK - 19-04-2016

Team Rynkeby åbner for tilmelding til skoleløb

Team Rynkeby Skoleløbet afvikles den sidste fredag før påskeferien i 2017. Team Rynkeby Fonden har netop åbnet for tilmeldingen til løbet.

Skoleelever fra hele landet får igen mulighed for at gøre noget godt for sig selv, mens de gør noget godt for andre, når Team Rynkeby Skoleløbet afvikles fredag den 7. april 2017 – fredagen før påskeferien.

Team Rynkeby Fonden, der står bag Team Rynkeby Skoleløbet, har netop åbnet for tilmeldingen til velgørenhedsløbet, der i år tiltrak mere 107.000 skoleelever fra 336 skoler i Danmark og Sverige.

Og der er plads til endnu flere skoler i 2017, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Vi har tæt dialog med skolerne og lytter til deres input, så vi kan gøre det endnu lettere og endnu mere attraktivt for skolerne at deltage i løbet. Vi har lige nu fokus på at optimere processerne omkring løbet, så det bliver endnu lettere for lærere og Team Rynkeby-deltagere at gennemføre løbet, siger Carl Erik Dalbøge.

Skoler fra fire lande
Udover skoleeleverne i Danmark og Sverige vil Team Rynkeby Fonden også invitere skoler i Norge og Finland til at deltage i 2017.

- Vi gennemfører lige nu skoleløb i både Norge og Finland for at få lidt erfaring med, hvordan konceptet fungerer i det norske og finske skolesystem. De første tilbagemeldinger er meget positive, så vi regner bestemt med, at Team Rynkeby Skoleløbet allerede i 2017 bliver et stort, fællesnordisk velgørenhedsarrangement, siger Carl Erik Dalbøge.

Det er gratis for skolerne at deltage, og løbet bliver afviklet på den enkelte skole i samarbejde det lokale Team Rynkeby-hold.

Tilmeld her: www.team-rynkeby.dk/tilmeldskole

4. maj 2016 offentliggør Team Rynkeby Fonden, hvor mange penge der er indsamlet i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet 2016.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram