Team Rynkeby udvider med hold i Tyskland
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams DK - 29-06-2018

Team Rynkeby udvider med hold i Tyskland

Team Rynkeby etablerer et hold i Tyskland efter sommerferien. Dermed er Europas største velgørenhedscykelhold repræsenteret i hele syv lande, når turen går mod Paris næste år.

Da den tyske juicekoncern Eckes-Granini for to år siden opkøbte Rynkeby Foods A/S, overtog man ikke alene Nordens største juicevirksomhed – man overtog også hovedsponsoratet for Europas største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby.

Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritisk sygdom, har i år deltagelse af godt 1.900 motionscykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 48 lokale hold i seks lande; Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island.

Og Team Rynkeby-deltagernes arbejde for alvorligt syge børn har imponeret koncernledelsen hos Eckes-Granini i sådan grad, at man længe har haft et ønske om at etablere sit eget Team Rynkeby-hold i Nieder-Olm sydvest for Frankfurt, hvor Eckes-Granini har sit koncernhovedsæde.

- Team Rynkeby er et rigtig godt initiativ, og derfor støtter vi også en roll-out af projektet i Tyskland. Team Rynkeby vil også i fremtiden være Eckes-Granini-gruppens vigtigste CSR-projekt, siger Thomas Hinderer, adm. direktør i Eckes-Granini.

Og Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, glæder sig over den udmelding.

- Eckes-Granini har fra starten været meget begejstret for Team Rynkeby. Og sidste år havde koncernledelsen så selv en rytter med på et af vores danske hold. Og han vendte tilbage til den øvrige ledelse efter turen og talte så begejstret om projektet, at man efterfølgende var klar til at drøfte mulighederne for at udvide mod syd, siger Carl Erik Dalbøge.

Får navn efter tysk familiebrand
De drøftelser er nu resulteret i, at Team Rynkeby etablerer sit første hold i Tyskland efter sommerferien. Dermed er det tyske hold klar til turen til Paris i sommeren 2019.

Det er Eckes-Graninis kendte, tyske familiebrand ’hohes C’, der formelt har indgået en aftale med Team Rynkeby Fonden om at påtage sig udgifterne til at drive Team Rynkeby i Tyskland.

Det betyder, at alle de penge, som Team Rynkeby indsamler i Tyskland, vil gå ubeskåret til ’Deutsche Kinderkrebsstiftung’, der er den lokale samarbejdspartner, som Team Rynkeby Fonden har indgået aftale med i Tyskland. Deutsche Kinderkrebsstiftung blev grundlagt i 1995 og er forpligtet til at forbedre chancerne for helbredelse, forbedre behandlingsmetoderne samt livskvaliteten hos børn med kræft.

Sponsoratet fra hohes C betyder samtidig, at Team Rynkeby kommer til at hedde ’Team Rynkeby – hohes C’ i Tyskland.

- Vi er meget glade for at tage det første skridt i udbygningen af projektet i Tyskland. Vi håber naturligvis, at vi stille og roligt kan vækste projektet i Tyskland i takt med, at interessen stiger – ligesom det har været tilfældet i de øvrige lande, siger Carl Erik Dalbøge.

En oplevelse for livet
Hos Eckes-Granini glæder Torsten Fröhlich, Director Controlling, sig over udsigten til et lokalt Team Rynkeby-hold i Nieder-Olm.

Det var ham, der deltog på Team Rynkeby Ringe i 2017 og efterfølgende solgte idéen ind til den øvrige ledergruppe. I år cykler han igen de knap 1.300 km fra Rynkeby Foods’ hovedsæde i Ringe til Paris sammen med Team Rynkeby Ringe.

- Team Rynkeby er et så godt og positivt projekt, hvor en masse mennesker på tværs af alder, køn og sociale skel samles for at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre. Man kommer virkelig tæt på sine holdkammerater, når man sidder på en cykel otte-ti timer i døgnet – man får en unik oplevelse for livet sammen, siger Torsten Fröhlich.

Team Rynkeby cykler til Paris fra den 30. juni til den 7. juli 2018. Hvis du kunne tænke dig at være en del af holdet i 2019, så skal du skrive en motiveret ansøgning her: www.team-rynkeby.dk/ansøg.

Nyt logo for 'Team Rynkeby - hohes C' 

 

 

Pressefoto: Laycock Media.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram