Ulrik har indsamlet kunst for 100.000 kr. – nu kan du byde på det!
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 06-12-2017

Ulrik har indsamlet kunst for 100.000 kr. – nu kan du byde på det!

Ulrik Karlsen har indsamlet malerier, skulpturer og papirklip til en værdi af 100.000 kroner. Værkerne sælges nu på auktion hos Frie Funktionærer i Odense. Alle pengene går til Børnecancerfonden.

Med kendte navne som Marlene Hammershøj, Michael Grønlund, Troels Trier, Alfio Bonanno og Gallerie Rasmus på plakaten er der god grund til at kigge forbi, når Team Rynkeby Odense for alvor skyder indsamlingen til Børnecancerfonden i gang med en stor kunstauktion i Odense.

- Kunst mod cancer er efterhånden blevet en lokal tradition. For fjerde gang kan man købe unikke værker af lokale kunstnere og samtidig bidrage til et godt formål. Vi håber på masser af opbakning igen i år, siger Ulrik Karlsen, der til sommer kører sin anden tur til Paris med Team Rynkeby Odense.

Høje forventninger
Ulrik Karlsen er til daglig forsikringschef hos Team Rynkeby-sponsoren Frie Funktionærer, der også lægger både lokaler og frivillige kræfter til arrangementet. I alt vil 29 værker til en værdi af 100.000 kroner blive solgt til højestbydende – og der er høje forventninger til årets indsamling.

- Vi går benhårdt efter at samle så mange penge ind som muligt. Der har været stor velvilje fra kunsterne til at donere nogle spænende og unikke værker, og derfor håber vi selvfølgelig på et rigtig stort beløb til Børnecancerfonden, fortæller den 43-årige forsikringschef.

H.C. Andersen Julemarkedet
De tre forrige år har Kunst mod cancer bidraget med flere hundrede tusinde til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden. I år udstilles værkerne i de to weekender, hvor der også er H.C. Andersen Julemarked, og samtidig er der mulighed for at købe mad og drikke. Det skulle gerne få endnu flere af byens borgere til at kigge forbi Paghs Gård og byde på kunsten.

- Auktioner er jo først rigtig sjove, når der er konkurrence om værkerne. Så vi håber på et stort engagement, og at rigtig mange vil bruge muligheden for både at få noget nyt kunst til hjemmet og samtidig støtte et rigtig godt formål, siger Ulrik Karlsen.

Byd her:

Du kan byde på kunsten frem til den 10. december 2017 - enten ved at møde personligt op i Frie Funktionærers lokaler på Overgade 24, Odense C eller online.

 

Tilbage

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Team Rynkeby Skoleløbet

Tilmeld din skole til Team Rynkeby Skoleløbet 2019. Det er helt gratis! 

Tilmeld her

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram