Børnefamilier valfarter til Bingo Banko og sikrer nyt rekordoverskud til Børnecancerfonden
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 18-06-2018

Børnefamilier valfarter til Bingo Banko og sikrer nyt rekordoverskud til Børnecancerfonden

Team Rynkeby Østjyllands påske-Bingo Banko er blevet en fast tradition for hundredvis af børnefamilier. Årets Bingo Banko sikrer således 220.000 kr. til børn med kræft.

Det lykkedes endnu en gang Team Rynkeby Østjylland at sælge samtlige billetter til velgørenhedscykelholdets årlige Bingo Banko, der afvikles til fordel for Børnecancerfonden den første søndag i påskeferien.

Og den store interesse for arrangementet kan ses på den donation, som det Team Rynkeby Østjylland nu sender videre til Børnecancerfonden.

De mere end 1.000 betalende gæster på Savværket i Højbjerg sikrer arrangementet et nyt rekordoverskud på ikke mindre end 220.000 kr., hvilket er knap 50 procent mere end sidste år, hvor overskuddet lød på 150.000 kr.

- Det er nu sjette gang, at vi afvikler Bingo Banko til fordel Børnecancerfonden – og for rigtig mange familier er det blevet en tilbagevendende begivenhed, som de allerede har sat i kalenderen længe inden, billetsalget starter. Vi har børnefamilier, der valfarter til Aarhus fra hele landet for at være en del af showet, siger Hans-Jørgen Degn, der er rytter på Team Rynkeby Østjylland og en del af styregruppen bag arrangementet.

Hr. Skæg og Motor Mille
Team Rynkeby Østjyllands Bingo Banko til fordel for Børnecancerfonden bygger på TV2’s populære live tv-show af samme navn, og tv-stationen har i den gode sags tjeneste udlånt rettighederne til navnet.

Bingo Banko afvikles som et utraditionelt bankospil, hvor numrene bliver trukket på forskellige underholdende måder. Samtidig er der underholdning med en lang række kendte danske kunstnere – blandt andre har Hr. Skæg og Motor Mille fra DR Ramasjang flere gange besøgt showet, ligesom Brian Lykke og Robert Hansen i flere år har taget sig af værtsrollen.

- Der er simpelthen så meget velvilje omkring det her show, hvilket betyder, at vi næsten ikke har nogen udgifter til noget som helst. Gevinster, kunstnere, lokationen – vi får næsten alt sponsoreret, hvilket betyder, at næsten alle de penge, som vi får i kassen, går til Børnecancerfonden. Det er efterhånden kun gevinstafgiften til SKAT, som vi ikke kan slippe for at betale for, siger Hans-Jørgen Degn.

Med årets donation har det aarhusianske Bingo Banko-show de seneste seks år sikret godt 800.000 kr. til Børnecancerfonden.

Du kan holde øje med, hvornår billetsalget til næste års Bingo Banko til fordel for Børnecancerfonden åbner på showets Facebook-side: www.team-rynkeby.dk/BingoBanko.

Foto: Simon K. Larsen.

 

 

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram