Sådan ser programmet ud, når Team Rynkeby overrækker millioner til syge børn
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 14-09-2017

Sådan ser programmet ud, når Team Rynkeby overrækker millioner til syge børn

Der skal overrækkes to store checks på Torvet i Ringe, når Team Rynkeby formelt afslutter årets indsamling til børn med kritisk sygdom den 30. september.

Et års arbejde i den gode sags tjeneste bliver formelt afsluttet, når Team Rynkebys danske hold uddeler de penge, som deltagerne har indsamlet det forgangne år.

Uddelingen finder sted på Torvet i Ringe den 30. september 2017 kl. 10:30-12:00.

Og i år skal Team Rynkeby ikke bare uddele en enkelt check til Børnecancerfonden. Sidste år besluttede Team Rynkeby Fonden nemlig at udvide gruppen af alvorligt syge børn, der skal tilgodeses med de midler, som velgørenhedscykelholdet indsamler i Danmark.

Det betyder, at både Børnecancerfonden og Børnelungefonden i år have en millioncheck med hjem fra Torvet i Ringe.

- Vi er vokset og vokset gennem årene, og vi har nu fået en økonomisk muskel, som gør, at vi mener, at vi kan gøre en reel forskel for flere alvorligt syge børn. Det betyder, at vi nu for første gang har mulighed for at give penge til både børn med kræft og børn med alvorlige lungesygdomme, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Resultatet er ukendt
Pengene til Børnelungefonden blev indsamlet i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet fredagen før påskeferien, hvor ikke mindre end 107.000 danske skoleelever løb for de lungesyge børn. Derfor har checkens størrelse på godt 10 mio. kr. været kendt i flere måneder.

Størrelsen af den check, som Team Rynkeby donerer til Børnecancerfonden er dog fortsat ukendt – selv for Team Rynkeby-direktøren.

- Med undtagelse af Team Rynkeby Skoleløbet, så går alle vores øvrige indsamlingsaktiviteter i Danmark til Børnecancerfonden, og her vi arbejder fortsat på at få gjort regnskabet op. Derfor er der endnu ikke nogen, der ved, hvor stor checken bliver, siger Carl Erik Dalbøge.

Efter checkoverrækkelsen på Torvet i Ringe vil Team Rynkeby-deltagerne og deres familier tage til Boltinggaard Gods, hvor godset sammen med madhuset Thaisen Hus vil være vært for lidt at spise og drikke.

Arrangementet på Boltinggaard Gods slutter ved 15-tiden.

PROGRAM:

09:30-10:30: 25 km fælles cykeltur startende fra parkeringspladsen bag Torvet i Ringe. Turen er åben for alle. Der køres ca. 25 km/t snit.

10:30-10:40: Velkomst

10:40-10:50: Musik: Team Rynkeby Vestsjælland

10:50-11:10: Afgørelse på landsdækkende lotteri, hvor hovedpræmien er en Škoda Fabia sponsoreret af Škoda Danmark og Semler Retail. Derudover er der to cykler sponsoreret af Kildemoes på højkant.

11:10-11:20: Musik: Team Rynkeby Holbæk

11:20-11:50: Checkoverrækkelser og taler – blandt andre Jørgen Dirksen, formand for Team Rynkeby Fonden, Søren Houman, bestyrelsesformand i Børnelungefonden, og Marianne Nielsen, direktør i Børnecancerfonden,

11:50-12:00: Musikalsk indslag.

12:00-15:00: Pindemadder mm. på Boltinggaard Gods.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram