Team Rynkeby Cycling Club

Team Rynkeby Cycling Club (TRCC) er Team Rynkeby Fondens cykelnetværk målrettet forhenværende deltagere på Team Rynkeby.

Netværket er skabt, så deltagere, der har taget turen til Paris en eller flere gange – og nu søger nye oplevelser – har mulighed for at gøre det sammen med andre ildsjæle, der har været igennem den samme cykelopdragelse, og som har været igennem samme tur til Paris, som ved hvad den gule trøje står for, og som igennem en periode i deres liv har brugt meget tid og energi på at være med til at gøre en forskel for alvorligt syge børn.

LÆS MERE: Hvad får du ud af et medlemskab af TRCC?

I TRCC kan forhenværende Team Rynkeby-deltagere fastholde kontakten til deres kammerater fra Team Rynkeby-tiden og forsat være med til at bidrage til indsamlingsaktiviteterne på deres gamle hold. Tidsforbruget vil dog være markant mindre, og mængden af træningsaktiviteter og sociale arrangementer er op til medlemmerne selv.

TRCC er forankret i de lokale Team Rynkeby-hold. Netværket består således af omtrent lige så mange lokale hold, som der er Team Rynkeby-hold. Nogle steder har man dog valgt at slå flere TRCC-hold sammen for at sikre nok medlemmer.

Kontakt dit lokale TRCC-netværk 

Kontakt

Jesper Bjerg
Country Manager Danmark
jeb@team-rynkeby.com 
M: +45 20 14 02 99

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram